24 Ιαν 2007

Χιόνι, Όσκαρ και σειρέςΣήμερα όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη, χιόνισε. Ξύπνησα κι εγώ χαρωπός το πρωί για να πάω στη βιβλιοθήκη, και είδα την ασπρίλα. Τελικά έμεινα σπίτι.

Μπορώ να πω ότι στο σπίτι, βρίσκεις θέλοντας και μη, χίλιες δυο δικαιολογίες για να μη διαβάσεις. Μα νερό θα πιεις, μα καφέ θα κάνεις, μα θα πεις μια κουβέντα με το συγκάτοικο, μα θα θυμηθείς να ξεσκονίσεις, να αλλάξεις θέση σε σημειώσεις και ντοσιέ... Ενώ, στη βιβλιοθήκη, όλοι διαβάζουν, τι να κάνεις, διαβάζεις κι εσύ.

Φέτος ο χειμώνας, κατ' ευφημισμόν, ήρθε αργά.. Πολύ αργά.. Το κλίμα του πλανήτη μας έχει γίνει μπάχαλο. Τι κρίμα..

Ξεκίνησε το Heroes(!) μετά από την παύση για τις γιορτές με ένα υπέροχο επεισόδιο το οποίο και είδα σήμερα το πρωί με τον καφέ. Αναμένουμε και το Lost. Πρέπει να ξεκίνησε και το Prison Break αλλά δεν ασχολήθηκα να το βρω. Ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ. Μεγάλη επιτυχία. Μέσα στο μήνα ελπίζω να δω αρκετές από τις προτεινόμενες ταινίες ώστε να σχηματίσω μια ελαφριά άποψη.

Το πρωί είδα το μισό Flushed Away. Με ενοχλεί να βλέπω μισές ταινίες αλλά λόγω ανωτέρας βίας την έκοψα και θα τη συνεχίσω το βραδάκι.

Σας φιλώ, ματς μουτς
πάντα Ανήλικος