UBUNTU RULEZ

Έβαλα αυτό επιτέλους... Μέχρι να κάνω να δουλέψει το modem μου βέβαια είδα κι έπαθα, μου ρήμαξε και την εγκατάσταση ένας φίλος με μια εξυπνάδα και το πήγα πάλι απ' την αρχή, αλλά τελικά, τα κατάφερα!!

Για την ιστορία το modem μου είναι της Digicom Michelangelo USB CX

Αααααχ πάντως, το φχαριστήθηκα βρε παιδί :)

Σχόλια

  1. Μπράβο, μεγειά. :)

    Σόρρυ. :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οὐάου!! Μεγειά, μεγειά! Καλῶς ἦρθες :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ήλθες στον καινούργιο κόσμο.Η διανομή που διάλεξες είναι εξαιρετική.Αν και θα πρέπει να διαβάσεις αρκετά, θα δείς ότι θα λυθούν πολλά βασικά προβλήματα που έως τώρα αντιμετώπιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο φαίνεται, θα το δοκιμάσω κι εγώ.

    Είχα δοκιμάσει το Kubuntu (φώτο εδώ: http://www.ubuntux.org/image/tid/16) στο παρελθόν, αλλά επέστρεψα στα Windows λόγω ασυμβατότητας με πολλά προγράμματα που χρησιμοποιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ αλχημιστή μου, είναι ένα λειτουργικό σύστημα, πώς λέμε Windows; Ένα τέτοιο πράγμα. Μόνο που είναι δωρεάν και είναι community based.

    Αγαπητέ Dynx, εκτός του ότι είναι ωραίο, είναι και πάρα πολύ απλό σε σχέση με μια παλαιότερη απόπειρά μου σε linux, με Fedora Core 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δουλεύω σε Ubuntu Linux 7.04 Feisty Fawn. Να σου πω δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Ο Firefox κολλάει χωρίς λόγο και δεν ξέρω γιατί. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Εκτός αυτού το copy/paste δουλεύει με τα σορτκατς control+c/+v μόνο όταν είσαι στην αγγλική γλώσσα ενώ όταν είσαι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα και αν γράφεις στα ελληνικά πρέπει ια κάθε copy/paste να αλλάζεις γλώσσα. Ελεεινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι