Μάστρο-Μίμης


Μετά από κάτι αποτυχημένες προσπάθειες για πρόχειρη εγκατάσταση του γραμματοκιβωτίου με πρακτικές όπως, καρφιά, αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως κλπ, είπα να κάνω τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν.

Δανείστηκα λοιπόν από ένα φίλο το τρυπάνι του, πήγα και σήμερα πρωί πρωί να πάρω βίδες και ούπα και, υπό τις σταγόνες της βροχής που δυνάμωνε σιγά σιγά, τοποθέτησα το σύστημα με μεγάλη ευκολία και επιτυχία.

Είναι να μην το έχεις ρε παιδί μου το μάστρο-. Πλέον, περνάω φωτιστικά, αλλάζω πρίζες, διορθώνω πισιά, μόνο με αυτοκίνητα, ασφάλειες και βαψίματα δεν έχω καταπιαστεί ακόμα.

Έγινε και η σιμ του μικρούλη, μισή ώρα πριν ξαναπάω στο κατάστημα για να αρχίσω τον εξάψαλμο.

Το απόγευμα μετά το διάβασμα, παρακολούθησα και μια διάλεξη πάνω στο Χάος και τη Πολυπλοκότητα, από ένα διάσημο(προσωπικά δεν τον ήξερα αλλά για να το λένε..) καθηγητή απ' τη Ρώμη. Giorgio Parisi, λέγεται και έχει πάρει διάφορες διακρίσεις, όπως το μετάλλιο Boltzmann και άλλα. Παρόλ' αυτά δεν ήταν όσο ενδιαφέρουσα ακούγεται, μολονότι ο τρόπος που παρουσίαζε κάποια πράγματα ήταν απλός για το ευρύ κοινό. Επικεντρώθηκε σε μια δική του έρευνα για το πως κινούνται τα σμήνη των πουλιών στον ουρανό, δίνοντας βάση στο πως τα παρατηρούν και όχι στη συσχέτιση με το χάος και την πολυπλοκότητα.

Το καλώδιο βρίσκεται στη διπλανή πόλη και αύριο καταφθάνει. Άντε να δούμε τι θα καταφέρω..

Σχόλια

  1. Τα διάβασα όλα αυτά και κυράστικα...ουφ!
    και εδώ τα ίδια, μεσ στα μαστορεματα ενα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι