LOST: Season 4


Σαν το λυσσιασμένο περιμένω εδώ και καιρό το πρώτο επεισόδιο της 4ης σεζόν του LOST!
Οικονομία στα MB που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα από το όριο που έχω, ώστε να το κατεβάσω αμέσως μόλις "βγει" στα γνωστά πλέον μέρη :Ρ

Αν αρχίσει έτσι όπως φαντάζομαι και προσδοκώ, αν συνεχίσει έτσι όπως σταμάτησε πέρσι, εκτός από ΤΡΕΛΟ κάψιμο, θα βρίζω τους σεναριογράφους νυχθημερόν που κάνουν απεργία και τα επεισόδια φέτος θα είναι μόνο 8... ΟΥΦ!!!

Σχόλια

  1. Μισω το lost και ολες αυτες τις ηλιθιες αμερικανικες σειρες που εχουν γινει μοδα.Ειναι αποβλακωτικες.Ειναι ενας ηλιθιος εθισμος οπως ειναι και το warcraft.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άποψή σου και σεβαστότατη θα έλεγα.

    Μόδα μπορεί να έγιναν. Κανείς όμως δεν σε υποχρέωσε να τις παρακολουθήσεις.

    Προσωπικά παρακολουθώ μόνο Lost και Heroes. Κανείς δεν μου τα επέβαλλε, κανείς δε μου τα πρότεινε, μόνος μου τα έψαξα, τα βρήκα και τα βλέπω. Όχι λόγω μόδας, αλλά επειδή μου αρέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τρελό κάψιμο το lost, με όλους του γρίφους και τα μυστήρια του νησιού!

    Ακονίζω και εγώ τις συνδέσεις μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, όσες και φορές και να μου είπαν ότι είνια ωραία, δεν έκατσα ποτέ να το δω. Μία φορά το είδα και ήταν και η τελευταία, δεν βλέπω καθόλου θρίλερ, βέβαια αυτό δεν είναι θρίλερ αλλά αυτό το γενικό μυστήριο χωρίς τέλος, μου ξυπνάει φόβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα και τους 3 κύκλους. Το τελευταίο δε, επεισόδιο, εκπληκτικό.
    Παρόλα αυτά, λυπάμαι αλλά με έχει κουράσει απίστευτα το μυστήριο του μυστηρίου και που όλα είναι κύκλος και όλοι κάπου ήταν μαζί, και το τέρας που είναι καπνός αλλά κάνει μεταλλικό ήχο και τον Μπεν (που μου αρέσει) και που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους αλλά όχι τους 3 στο τελευταίο επεισόδιο.

    Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά...
    Νομίζω ότι θα έχει (με 'μένα) την τύχη των heroes. Έπαιξε και έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλήσπερες.Δίαβασα το post αυτό κι είπα να χωθώ κι εγώ μιας και είμαι φανατικός.Έχετε δίκιο όσοι είπατε οτί σας κούρασε αλλά ο 4ος κύκλος όπως υποσχέθηκαν θα εξηγήσει πολλά από τα ερωτήματα (αν όχι ολα).Οπότε..give it a second chance!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακριβώς αυτό που λέει ο Στρατιώτης θα έλεγα κι εγώ.
    Ήδη στον 4ο κύκλο, τα επεισόδια μου δίνουν μια αίσθηση κορύφωσης. Δηλαδή, για να μη γίνω αισχρός χρησιμοποιώντας άλλου είδους παραδείγματα, είναι σαν το πιάτο να έχει ένα αφράτο και λαχταριστό κοντοσούβλι, να το πλησιάζουν σιγά σιγά μπροστά μας αλλά να μη μας το δίνουν. Αυτή τη στιγμή το κοντοσούβλι πιστεύω ότι είναι σε απόσταση πιρουνιάς.
    Με άλλα λόγια η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. ΚΑΤΙ θα αποκαλυφθεί στο επόμενο. Δε ξέρω τι, δε ξέρω πως, αλλά το περιμένω πως και πως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλό που τους θέλω, ανήλικε!

    (Καλά, 2008 έχουμε, ακόμα να ενηλικιωθείς εσύ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο, θα σου απαντήσω εντός κάποιων λεπτών με ποστ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Άνομοι

Το νησί μου