LOST: s04e05 The constant

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!! ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΤ!!!!!!!

Σχόλια

  1. Έχουμε και λέμε αγαπητοί φίλοι και φίλες. Η ιδέα είναι : ξαναβλέπω το επεισόδιο και σχολιάζω ταυτόχρονα.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Μας είχε μείνει ένα κενό στα προηγούμενα επεισόδια για το που πήγαν ο Ντέσμοντ ο Σαγίντ και ο πιλότος.

    Ο Φάραντεϊ, ο φυσικός, έδωσε συγκεκριμένη πορεία στον πιλότο ώστε να βρουν το πλοίο χωρίς προβλήματα.

    Ο Ντέσμοντ όμως παθαίνει ένα τραλαλά πάνω στο ελικόπτερο όσο πετούσαν... Δείχνει αποπροσανατολισμένος. Χάνει την πραγματικότητα και μεταφέρεται στο.... παρελθόν! Όχι με το σώμα, αλλά με τη συνείδηση...! Γαμάτο τρικ, μόνο της συνείδησης!

    Επιστρέφοντας η συνείδηση του Ντέσμοντ(2004) στο παρόν, δεν θυμάται κανένα γεγονός όσο αφορά το νησί και κανέναν άνθρωπο!

    Για τον κόσμο πάνω στο νησί έχει περάσει μια μέρα. Τα παλικάρια στο ελικόπτερο νοιώσαν να έφυγαν αυγή και να έφτασαν ντάλα μεσημέρι, ενώ η υπολογίσιμη αντικειμενική απόσταση με το πλοίο ήταν μόνο 20 λεπτά!

    Χωροχρονικό συνεχές σε όλο του το μεγαλείο!
    Γιατί το έπαθε ο Ντέσμοντ αυτό; Γιατί εκτέθηκε σε μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο! Θυμάστε εκείνο το μεγάλο μπαμ;;;!!!Τη καταπακτή;;; Τότε άρχισε ο Ντέσμοντ να ξαναζεί το παρελθόν άλλωστε! Τότε είχε οράματα για το μέλλον, μόνο που δε μπορούσε να αποκρυπτογραφήσει πλήρως!

    Κοντολογίς, ο Ντέσμοντ ξαναζεί στιγμές στο 1996. Βρίσκει μετά από εντολή του Φάραντεϊ(2004) τον Φάραντεϊ(1996) και δίνει στοιχεία ώστε να επιτευχθεί η πρώτη χωροχρονική μεταφορά συνείδησης!

    Καπάκι στο ενδιάμεσο, μας δίνουν τροφή για τρελό σενάριο όσο αφορά το πλοίο του 1800 Black Rock! Βρέθηκε λέει μόνο το ημερολόγιο του χαμένου πλοίου το οποίο δεν το είχε διαβάσει κανείς και το οποίο κέρδισε ο πατήρ Wintmore σε δημοπρασία! Μιλάμε πάντα το 1996! Άρα, η έρευνα του ιδρύματος Χάνσο βασίστηκε ΚΑΙ σ'εκείνο το ημερολόγιο!

    Δηλαδή, το νησί βρίσκεται σε κάποια παράλληλη κλωστή του χωροχρόνου. Οι επιβάτες έπεσαν εκεί και χάθηκαν απ' τη δική μας "κλωστή". Για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα, κατασκεύασαν την εύρεσή των συντριμιών.
    Αυτή τη κλωστή μπέρδεψε ο Ντέσμοντ και μεταφερόταν με τη συνείδησή του στο παρελθόν.

    Έπεσαν στις 22 Σεπτεμβρίου 2004. Στο πλοίο είναι 24 Δεκέμβρη 2004. Πόσες μέρες πέρασαν πάνω στο νησί και πόσες εκτός νησιού; Ποιά είναι η σχέση χρόνου νησιού/δικής μας πραγματικότητας;

    Ποιός δημιούργησε την Ντάρμα; Τι είναι η Ντάρμα;

    Χιλιάδες ερωτήσεις, αλλά επιτέλους μια κατεύθυνση! Και γαμάτη! Εξηγήσιμη!

    Γαμάει τρελά η θεωρία για το χωροχρόνο, που επιτέλους επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτεχνο τρόπο!. Σας προσκαλώ να πείτε ό,τι σκέφτεστε και ό,τι σας περνάει απ' το μυαλό επί του θέματος, καθώς έχω πορωθεί!

    Ένα απ' τα καλύτερα επεισόδια έβερ!

    (Τέλεκομ πουθενά, φορ δε ρέκορντ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκρηκτικό Επεισόδιο...!!
    Που σαι συ..χαθήκαμε!
    Βασικά εγω χάθηκα!Το blog μου άλλαξε και όνομα και δυο διευθύνσεις και κατέληξε εδώ http://guardsofthecity.wordpress.com

    Τα λεμε στην blogόσφαιρα!!Εδώ τριγύρω θα μαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι