Θάνατος ανήλικου στα Εξάρχεια


Πληροφορούμαι από blogs και άλλα μέσα ενημέρωσης ότι σε επεισόδια στα Εξάρχεια απόψε, περικυκλώθηκε ένα περιπολικό από 25 νεαρούς οι οποίοι τους επιτέθηκαν με ξύλα πέτρες και μολότοφ και έπεσαν 3 πυροβολισμοί. Δύο στον αέρα και ένας στο έδαφος. Μια σφαίρα προφανώς εξοστρακίστηκε σε κάποιο περιστέρι(κατά τη ζαρντινιέρα σε άλλες περιπτώσεις) και βρήκε στο στήθος ένα ανήλικο παιδί.

Τα γεγονότα τρέχουν και η τελευταία του δήλωση ήταν ότι η βολή του ήταν ευθεία προς το παιδί. Αν ΔΕΝ παραιτηθεί ψυχή γι'αυτό το περιστατικό, όπως και για ΌΛΑ τα προηγούμενα ανεξαιρέτως σκανδάλου είτε φόνου απ' την αστυνομία είτε οτιδήποτε τέλος πάντων, νομίζω πλέον ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται κράτος. Νομίζω πως ο ΛΑΟΣ μας πρέπει να κάνει επιτέλους κάτι! Όπως έκανε παλιότερα με ηρωικές του στάσεις και εξεγέρσεις.

Η κυβέρνηση έκανε δηλώσεις. Ε ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! Έργο μπορεί να παράγει η κυβέρνηση; Οργάνωση μπορεί να παράσχει; Πρόνοια; Αν δε μπορεί, να παραιτηθεί απόψε κιόλας!

Σκοτώνουμε μετανάστες, σκοτώνουμε αλλοδαπούς, σκοτώνουμε τους πάντες και κανείς δεν τιμωρείται! Που βρίσκεται αυτή η ριμάδα η δικαιοσύνη; Στο να κατηγορεί το παλικάρι με τη ζαρντινιέρα ή τα πράσινα παπούτσια;! Δηλαδή αυτή τη φορά θα κατηγορήσουμε τον αέρα που φυσούσε βορειοανατολικός;

Είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα του 2008, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ, του...του...του... Πως να μας λάβουν υπόψιν αφού εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να έχουμε ένα ΡΗΜΑΔΙ κράτος!

Είναι άσχημο να ντρέπεσαι που είσαι 'Ελληνας... Ακόμη πιο άσχημο όμως είναι να είσαι υπεύθυνος ΕΣΥ για τις κυβερνήσεις που εκλέγεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι