Εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Hμερομηνία :  17-01-11   

Το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αναθεώρησης του νόμου ή αναπροσαρμογής του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε καμία άλλη εκδοχή, πλην εκείνης της πλήρους εφαρμογής του νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, χωρίς καμία παρέκκλιση.
Το ίδιο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, καθώς ένα από τα σοβαρά θέματα που ανέκυψαν, είναι η εφαρμογή του «αντικαπνιστικού νόμου».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Afierwmeno eksairetika

Σχόλια

  1. Πράγμα που βέβαια αν δεν το δούμε να εφαρμόζεται,θα συνεχίσει να αποτελεί γελοιότητα της Ελληνικής πραγματικότητας και της Κυβέρνησης "αλλαγών" κατ'επέκταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάω εξαιρετικά μικρό καλάθι. Θα ήταν ωραίο πάντως να μη με βάζει το κράτος να βγάζω το φίδι από την τρύπα, δηλαδή να τσακώνομαι με τον κάθε Ελληνάρα που καπνίζει όπου του καπνίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @maria_gr

    Και πολύ σωστά κάνεις.Συμφωνώ.
    Από την άλλη, σκεφτόμενος ρεαλιστικά, ας εφαρμοστεί ο νόμος, όπως κι αν εφαρμοστεί, προστατεύοντας τον πολίτη και τα πνευμόνια του και αργότερα, σε ένα πιο πολιτισμένο μέλλον, τότε που και η νοοτροπία του Έλληνα θα είναι αντικαπνιστική, τότε μπορούμε να απαιτήσουμε το να μην γινόμαστε σπιούνοι του κράτους.
    Οι αλλαγές δυστυχώς γίνονται σιγά σιγά. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα..
    Να γίνονται όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι