06/06/06 και λοιπά κατασκευάσματα


Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο άνθρωπος, εκτός από περίεργος, έξυπνος(σε περιπτώσεις...), προοδευτικός(επίσης...) και όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν τέλος πάντων, είναι απείρως, μοναδικώς και απολύτως, καταστροφολόγος.

Μα είναι δυνατόν; 06/06/06 ; SO WHAT;! Πήγα να πληρώσω το ενοίκιο χθες και ο σπιτονοικοκύρης αναφερόταν στη σημερινή ημέρα με ένα υφέρπον πανικόβλητο βλέμμα.

Μπλα μπλα μπλα, όλα στο μυαλό μας είναι, μπλα μπλα μπλα, κάποιοι βγάζουν λεφτά από αυτά [βλ. The Omen (2006) ], μπλα μπλα μπλα. Γνωστά, περιττά, ο καθείς τα φαντάζεται.

Και ξέρετε ότι δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα ε;, Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι το φαινόμενο της καταστροφολογίας είναι τουλάχιστο διεθνές, για να μην πω παγκόσμιο. Εντάξει, να καταλάβω πως στην έκλειψη ηλίου, ο έρμος ο μαύρος που δεν έχει δει βιβλίο στη ζωή του, τρομάζει και φοβάται ότι κάποιο πνεύμα κλέβει τον ήλιο, αλλά ο Ιταλός πχ, που έχει μια άλφα παιδεία, βασική έστω, ή και ανώτερη της βασικής, γιατί να ανατριχιάζει και να αγχώνεται με μια απλή ημερομηνία; ένα απλό νούμερο;

Για να μη θυμηθώ τις διάφορες "καταστροφές" του κόσμου που έχουν περάσει κατά καιρούς από...τα μυαλά διαφόρων. 11 Αυγούστου το 1999, το είχε πει ο Νοστράδαμος βρε. Το 86 αν θυμάμαι καλά ήταν η σειρά των Μαρτύρων του Ιεχωβά και μυριάδες άλλα..

Για να συνέρθουμε λίγο. Ναι;

PS: Το embed ήχου στις σελίδες/ιστολόγιά σας, είναι άκρως ενοχλητικό για κάποιους, δυστυχώς...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Άνομοι

Το νησί μου