Το Καρό, είν' εδώ!

Όποιος δεν έχει διαβάσει τα ποστ για το Καρό ας τα διαβάσει τώρα, πριν συνεχίσει παρακάτω.

Δε ξέρω ποιος τα κανονίζει εκεί πάνω, εδώ κάτω κλπ. Δε ξέρω αν υπάρχει μοίρα, αν υπάρχει πεπρωμένο, αν όντως το σύμπαν εκλαμβάνει τα εγκεφαλικά μας κύματα και υλοποιεί τις επιθυμίες μας.
Γνωρίζω όμως, παρόλο που ένας αδερφός θα μου πει ότι σε όλα βλέπω το υπερφυσικό, ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό και ότι ο Κοέλο, έχει απόλυτο δίκιο.....

Ο κόσμος, είναι πολύ μικρός. Ένα τασάκι.

Η αμφιβολία αν το Καρό ήταν του "κλάδου", εκείνο το 1%, καταρρίφθηκε. Το Καρό εβρέθη. Το Καρό όντως φοβάται.. Το Καρό μάλλον κάνει ό,τι κάνει μόνο με άτομα εκτός πόλης γιατί κωλώνει τα μάλα.

Του έστειλα ένα μήνυμα. Του είπα, πράγμα που όντως ισχύει, ότι απλώς θέλω να του εξηγήσω πέντε πράγματα. Δεν τον βλέπω ερωτικά. Μπορώ να το ομολογήσω πλέον μετά από δυόμισι χρόνια. Απλώς ρε παιδί μου θα ήθελα να τον γνωρίσω. Φιλικά. Δεν αντέχω τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι υπάρχει ή το σεξ ή το αντίο...

Σας είπα; Το ήξερα ότι φέτος το καλοκαίρι θα γινόταν χαμός με το Καρό.. :)
Ας είναι καλά ο άνθρωπος..

Σχόλια

  1. Αὐτὴ θὰ εἶναι πιθανότατα ἡ μοναδική σου εὐκαιρία νὰ ἱκανοποιήσεις τὸ ἀπωθημένο, ὁπότε τράβα την ἀπὸ τὰ μαλλιά! Καλὴ ἐπιτυχία :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμ... Μάλιστα, μάλιστα...

    Να υποθέσω ότι το επόμενο ποστ είναι η συνάντηση ή είμαι εκτός τόπου και χρόνου (που είμαι, αλλά ποιος νοιάζεται για κάποιον που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ μέσα Αυγούστου; :/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika?

    Proswpika den eixa amfivolia kammia...siga poy den htan myhmenos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι