Θεωρία περι Botox

Τι θεωρείται Botox; Φυσικά δεν εννοώ την Toxina Botulinica που προέρχεται από το Clostridium Botulinum, γνωστό και μη εξαιρετέο βακτήριο :Ρ

Οι ενέσεις Botox γίνονται συνήθως στη πλαστική χειρουργική για τοπική διόρθωση ρυτίδων, αλλά και αλλού στην Ιατρική (βλπ. Αχαλασία οισοφάγου). Πρόκειται για ουσία που παραλύει τοπικά τους μυς δίνοντας στην επιδερμίδα μια πιο λεία υφή.

Σας ξεγέλασα; Νομίσατε ότι ξεκίνησα ιατρικό ποστ; Botox λοιπόν, θεωρείται οποιοδήποτε μικρότερο πιπινάκι (άρρεν ή θήλυ, αυτό εξαρτάται από εσάς), το οποίο είναι μικρότερο από εμάς και το οποίο το καβατζώνουμε δια πάσαν χρήσην. Και όπως το botox δίνει νεότητα, έτσι και το botoxaki χαρίζει ανανέωση φουλ!

Τα Botoxakia που κυκλοφορούν τριγύρω φέτος, είναι με μια λέξη ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Έχει πέσει ΤΡΕΛΟ γυμναστήριο εν τω μεταξύ, αλλά υπάρχουν και κάποια αγύμναστα, που, ρε παιδί μου δηλαδή, λες και τους έριξαν "ομορφίνη" στο μπιμπερό όταν ήταν μικρά και έχουν ξεπεταχτεί όλα, σαν τα κρύα τα νερά.

Έχει ένα σερβιτόρο σε ένα μαγαζί... Δηλαδή, τι να πω.. Ψωμωμένο, γαλάζιο μάτι, φρύδι υπέροχο, φάτσα baby και πρόστυχη μαζί, χαμόγελο υπέροχο (σταματήστε με!)... άλλο πράγμα σου λέω...

Σχόλια

  1. Πότε είπαμε θα πάμε για... φαγητό στο εστιατόριο αυτό; ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ποὺ ὅλοι σιγὰ-σιγὰ γίνεστε πιπινιάρηδες :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α! Όλα κι όλα GordonGR! Το έχω πει! Τα μικρά είναι ΜΟΝΟ για μάτι! Για παραπάνω δεν αντέχει το νευρικό σύστημα. Έχουμε και μιαν κάποια ηλικία! Μη βλέπεις εσύ που είσαι για 8η χρονία 19 ετών! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω... τα ίδια περνάμε εδώ... όχι με τον ίδιο σερβιτόρο, σίγουρα.

    Αυτή η νέα φουρνιά... θεέ και κύριε... σε κολάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι