4 Αυγ 2007

Θεωρία περι Botox

Τι θεωρείται Botox; Φυσικά δεν εννοώ την Toxina Botulinica που προέρχεται από το Clostridium Botulinum, γνωστό και μη εξαιρετέο βακτήριο :Ρ

Οι ενέσεις Botox γίνονται συνήθως στη πλαστική χειρουργική για τοπική διόρθωση ρυτίδων, αλλά και αλλού στην Ιατρική (βλπ. Αχαλασία οισοφάγου). Πρόκειται για ουσία που παραλύει τοπικά τους μυς δίνοντας στην επιδερμίδα μια πιο λεία υφή.

Σας ξεγέλασα; Νομίσατε ότι ξεκίνησα ιατρικό ποστ; Botox λοιπόν, θεωρείται οποιοδήποτε μικρότερο πιπινάκι (άρρεν ή θήλυ, αυτό εξαρτάται από εσάς), το οποίο είναι μικρότερο από εμάς και το οποίο το καβατζώνουμε δια πάσαν χρήσην. Και όπως το botox δίνει νεότητα, έτσι και το botoxaki χαρίζει ανανέωση φουλ!

Τα Botoxakia που κυκλοφορούν τριγύρω φέτος, είναι με μια λέξη ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Έχει πέσει ΤΡΕΛΟ γυμναστήριο εν τω μεταξύ, αλλά υπάρχουν και κάποια αγύμναστα, που, ρε παιδί μου δηλαδή, λες και τους έριξαν "ομορφίνη" στο μπιμπερό όταν ήταν μικρά και έχουν ξεπεταχτεί όλα, σαν τα κρύα τα νερά.

Έχει ένα σερβιτόρο σε ένα μαγαζί... Δηλαδή, τι να πω.. Ψωμωμένο, γαλάζιο μάτι, φρύδι υπέροχο, φάτσα baby και πρόστυχη μαζί, χαμόγελο υπέροχο (σταματήστε με!)... άλλο πράγμα σου λέω...