Αλλά, εγώ φταίω!

Τελικά, όταν δείχνεις ότι είσαι καλός, σε θεωρούν μαλάκα..
Όταν χωρίζουν, ο Μήτσος εκεί, όταν μαλώνουν, ο Μήτσος εκεί, όταν τους φταίει το σύμπαν, ο Μήτσος εκεί...ΝΑ (απαραίτητη μούντζα) Μήτσο μαλάκα..

Μα τω Θεώ, άμα πιάσω γκόμενο, όχι με όλους, αλλά με κάποιους συγκεκριμένα, θα το παίζω σαλαλάλα, ότι δε βγαίνω γιατί μεγάλωσα, ότι δεν γουστάρω τη βαβούρα και όλα τα άλλα που γούσταρα πριν γκομενιαστώ.

Επίσης, όταν θα ξέρω ότι θα έχω πάντα παρέα για το οτιδήποτε, για να πάω για ψώνια, για να πάω για βόλτα, για καφέ, αυτούς τους συγκεκριμένους, θα τους γράφω ρε πούστη. Ε άμε και σιχτίρ κι ας βαρύνει το κάρμα μου.

Σχόλια

  1. Καλως ήρθες στο club! Άργησες λίγο να καταλάβεις τί παίζει αλλά δεν πειράζει. Σου εύχομαι μόνο αυτό που γράφεις εδώ να το θυμάσαι και να το κρατάς. Και όσον αφορά το κάρμα σου....μάλλον θα ελαφρύνει!

    Quero ser como Tu, para tener un amigo como Yo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι που σου έχω άσχημα νέα.

    Αν δεν είσαι εγωπαθής και αχάριστος άνθρωπος, κλεισμένος στον μικρόκοσμό σου, αλλά αντίθετα συμπάσχεις και παραστέκεσαι στις ανάγκες των φίλων σου, έτσι θα είσαι πάντα. Γρήγορα θα ξεχάσεις το θυμό σου και θα ξαναείσαι εκεί όταν σε ξανακαλέσουν να τους σταθείς.

    Αν δεν καταφέρεις να "τιμήσεις" τη σημερινή σου απόφαση - που υποθέτω ότι πήρες εν βρασμώ - και να γίνεις έτσι όπως επιθυμείς, έχε για δικαιολογία στον εαυτό σου πως τους συγχώρεσες γι αυτό που ισχύει πάντα: ο έρωτας συνεπαίρνει τους ανθρώπους και στην αρχή, τουλάχιστον, κάθε νέας σχέσης το κέντρο του κόσμου είναι το ταίρι σου κι αυτό σε αποκόπτει από τον υπόλοιπο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ταραγμένος και σκέφτεσαι έτσι Μήτσο. Όταν ηρεμήσεις θα είσαι πάλι εκεί, μαζί τους. Όλοι το έχουμε περάσει πιστεύω. βλ. artois. Είναι ο έρωτας που συνεπέρνει και σε αποκόβει. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισσοροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πιστεύω ότι καλά θα κάνεις να τους γράψεις. Χωρίς πολύ σκέψη: Αν κάτι σε στεναχωρεί, βγάλτο από τη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anilikos συμφωνώ απόλυτα με τον Βαγγέλη και σου υπενθυμίζω ότι είναι πολύ δυσκολο να βρεις καλούς φίλους αλλά και να τους κρατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sandy Cheeks, το κακό είναι ήταν και θα είναι για λίγο καιρό ακόμα η Ιταλία..
    Στην Ελλάδα μια χαρά φίλους έχω και οι φιλίες έχουν κρατήσει παρ' όλες τις τριβές, για καιρό...

    Προσπαθώ να τους γράφω, αλλά αναίσθητος δεν μπορώ να γίνω απ' τη μια μέρα στην άλλη.

    Επίσης for the record, I H A T E nagging παρόλο που δε φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι