26 Φεβ 2008

Τύποι που με ελκύουν

Έτσι για να ξαλεγκράρουμε, πριν ρίξω στη δημοσιότητα ποστ για την πολιτική κατάντια των ημερών, είπα να κάνω ένα πρόχειρο λιστίδιο με τα άτομα που με ελκύουν.

Βασικά, το ποστ αυτό είχε αφορμή τη νιοστή φορά που έκανα κονέ με κάποιον τούρκο, χωρίς να το ξέρω φυσικά.

Διότι, παρά την άποψη κάποιων κουκουτσοκέφαλων, ομοφυλόφιλοι υπάρχουν, χτίστες, υδραυλικοί, μουσικοί, ζωγράφοι, γιατροί, δικηγόροι, κρεοπώλες, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, βουδιστές, τσιγγάνοι, ευρωπαίοι, άραβες και εν πολλοίς, όπου σηκώσεις πέτρα.

Προχθές έστειλα σε ένα από τα πολλά σάιτ γνωριμιών που είμαι γραμμένος, ένα μήνυμα σε έναν τυπάκο συμπαθητικό. Μιλάνο μένει, συνεπώς το μήνυμα ήταν απλώς φιλικό. Δεν είμαι απ' τους τύπους που θα έκανε 1000 χιλιόμετρα την εβδομάδα για το αμόρε. Σόρι. Στα 120, κάτι γίνεται, όπως έχουμε παρατηρήσει και παλιότερα.

Το μήνυμα ήταν στα Ιταλικά προφανώς. Μου έρχεται ένα "γεια, τι κάνεις" μαζί με άλλα. Μάλιστα λέω. Έλλην ο τύπος. Αλλάζουμε msn και μου βγαίνει Τούρκικο όνομα. ο τρίτος μέσα σε διάστημα 2 βδομάδων και ο 7ος overall.

Εντάξει, λέω, το κατάλαβε ο κόσμος όλος ότι το Τουρκικό στοιχείο παρεισφρύει στις αδυναμίες μου.

Αδυναμίες μου επίσης είναι και οι όχι αντικειμενικά ωραίοι τύποι. Βλέπε Spiderman και Toby Maguire. Βλέπε κάτι δεύτερα και τρίτα ρολάκια σε ταινίες ή σειρές.

Επίσης ό,τι φέρνει σε μαυριδερό, και ουχί μαύρο. Άλλωστε η Lacta είναι η αδυναμία μου :Ρ

Λες αν πάω στο Μαρόκο να βρω κανέναν Άραβα, βεδουίνο, βερβερίνο και δε συμμαζεύεται;
Μου φαίνεται ότι τον θέλω τον Οθωμανό μου :Ρ