26 Απρ 2008

Τι botoxaki ήταν αυτό;;;;;;;

Ρε παιδιά, έλεος δηλαδή. Κολάστηκα τέτοια μέρα.. Και όχι απ' το καρό που ήταν μπροστά μου στη περιφορά...

Πήγαμε για ούζο μετά τη περιφορά και ήπια. Ήπια 2 ποτηράκια ούζο, πράγμα υπερβολικό για τα δικά μου δεδομένα. Να φανταστείτε, τόσο ζαλισμένος ήμουν, ώστε με άγνωστη παρέα, είπα "ναι" στο να πάμε σε ένα κωλόμπαρο μετά για ποτό και χαβαλέ.

Βέβαια στο κωλόμπαρο πήγαμε, αλλά επειδή τέτοια παρακμή, ούτε με ενδοφλέβια δεν αντεχόταν, πήγαμε σε ένα κλαμπάκι τελικά.

Στο πρώτο χτύπημα, η "πόρτα" ήταν αστέρι.. Μιλάμε απ' τα λίγα έτσι; Που στον άνεμο κυκλοφορεί αυτό μέσα στη πόλη και δεν το 'χω πάρει πρέφα;;;

Δεύτερο χτύπημα, το μπαρ. Μουσάκι 1,95 χαλαρά, τι ήταν αυτό το παιδί;;;;

Στο τρίτο χτύπημα και τελειωτικό, ένα σερβιτοράκι, botoxaki, επειδή δεν είχε πολύ κόσμο, να σιέται και να λυγιέται στα R'n'B και τα pop, τόσο σέξι, τόσο αρσενικά, τόσο θελκτικά, τόσο προκλητικά αλλά και τόσο υπέροχα όμορφα, που ήταν η πρώτη φορά που έστω και μετά από ούζα και ουΐσκι, με ερέθισε ένας χορός. Εκτός του γεγονότος ότι ήταν και τρελό μωρό, τέτοιο χορό, δεν έχω ξαναδεί. Και απ'ότι έμαθα μετά, κοιτούσε κατ'εμέ και αυτό. Με τόσο ποτό, που να πάρω σήμα πλέον κι εγώ..

Μας είδε όλο το μαγαζί, το χορέψαμε όλο, μας κέρασαν ποτά κι εγώ, δε θέλησα ποτέ άλλοτε τόσο πολύ ένα μωρό σαν κι αυτό.. ΤΟ ΘΈΛΩ Τ Ω Ρ Α!!!!!!

Ήμουν και με παρέα γιατρών.

Γράφω με αλκοόλ να τρέχει στις φλέβες μου συνεπώς σχωρνάτε με.