TV-Series Update




Πολύ θα με βόλευε ένα προγραμματάκι που να μου υπενθυμίζει πότε βγαίνει on-air το επόμενο επεισόδιο από την αγαπημένη μου σειρά.

Μιας και δεν έχω εντοπίσει κάτι λοιπόν, ας κάνω ένα ρεζουμέ από τις σειρές που παρακολουθώ και άρχισαν να μεταδίδουν τον επόμενό τους κύκλο αυτές τις μέρες.

Το Fringe το γνωρίσαμε σε προηγούμενο ποστ. Μεταδίδεται εις τας Αμερικάς κάθε Τρίτη βράδυ/ξημερώματα Τετάρτης για την Ελλάδα, συνεπώς το βλέπουμε Τετάρτη :Ρ



Το Supernatural μετά από ένα τεράστιο cliffhanger στο τέλος της 3ης σεζόν πέρσι, ξεκίνησε την Πέμπτη να μεταδίδεται κι αυτό.
Από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον των προηγούμενων κύκλων, καθώς μπαίνει στο παιχνίδι ένας καινούριος παράγοντας που όλοι απορούσαμε αν θα εμφανιστεί κάποια στιγμή :)




Σήμερα ξεκινάει το Heroes με την 3η σεζόν του αυτό. Ελπίζω να είναι ελαφρώς καλύτερη από την 2η καθώς με κούρασε ελαφρώς. Ήταν και η απεργία των σεναριογραφών που έκανε κάποιες σειρές να τελειώσουν τον κύκλο τους βεβιασμένα, συνεπώς θα του δώσω μια ευκαιρία.


Συντονιστείτε λοιπόν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι