TV Series: Άγρια Παιδιά

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις από τις νέες σειρές είναι μετρίως θετικές. Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι έχει πέσει τρελή ανανέωση σε casting γενικά. Και σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, ερμηνευτικά το επίπεδο ανεβαίνει.

Σήμερα θα πω λίγα πράγματα για τα Άγρια Παιδιά:




(διαβάζουμε στο site του Mega)


Οι πραγματικές ιστορίες γράφονται στο δρόμο

Ποια είναι τα άγρια παιδιά της πόλης; Νέα αγόρια με σκισμένα τζιν και κουκούλες. Ο Πέτρος, ο Νίκος και ο Σπάικ, είναι εδώ για να μας πουν τις ιστορίες τους. Στα 22 του ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος. Ο υπερκινητικός Νίκος μονίμως τσακίζεται πάνω σε κάποια φιγούρα, αλλά πάντα βλέπει την αστεία πλευρά της ζωής. Οι ψυχαναλυτικές προσεγγίσεις του εγκεφαλικού Σπάικ, κάνουν τους άλλους να του ρίχνουν λοξές ματιές, παρόλο που συχνά πέφτει μέσα. Την παρέα συμπληρώνει ο Χρήστος, ο απόλυτος computer wizard, που βρέθηκε στα 22 του καθηλωμένος σε καροτσάκι. Η παρέα γυρίζει την πόλη, θα συναντήσει ανθρώπους περίεργους, με ιστορίες παράξενες αλλά και κωμικές, θα ζήσει τον έρωτα... Πάντα με το δικό της τρόπο.

Σενάριο: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Νικολέρης
Πρωταγωνιστούν: Νικόλας Αγγελής, Αντίνοος Αλμπάνης, Μιχάλης Οικονόμου, Σταύρος
Σβήγκος.



Αυτό που παρατήρησα, εκτός της αντικειμενικότατης κριτικής μου ότι ο Σβήγκος και ο Αγγελής είναι (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας) cuuuuuuuuuuuuuute, είναι νέα παιδιά με πολύ ταλέντο και η σειρά θα πάει πολύ καλά.

Το πρώτο επεισόδιο μας κάνει μια εισαγωγή στους 3 από τους 4 χαρακτήρες, είναι καλογυρισμένο και αντιπαραθέτοντάς το με περσινές σειρές του Mega, παρεμφερούς θεματολογίας και νεανικότητας, νομίζω ότι είδαν τα λάθη τους και διορθώσαν πολλά πράγματα, κυρίως σε θέμα casting!

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι