Νέα Ολυμπιακή




Παλιά Ολυμπιακή: Περιμένεις ατέρμονα μπροστά από τη πύλη μέχρι να έρθει μια συνοδός εδάφους με 2 ντοσιέ και χαρτιά να κρέμονται σαν σταφύλια τον Αύγουστο μισή ώρα μετά την ώρα επιβίβασης.
Νέα Ολυμπιακή: Αγχώνεσαι γιατί ο έλεγχος χειραποσκευών αργεί και η συνοδός εδάφους ήδη κάνει boarding στη πτήση σου που φεύγει μόλις η ώρα δείξει την ώρα αναχώρησης. Μάθε Ελληνάρα να πηγαίνεις νωρίς στο αεροδρόμιο.

Παλιά Ολυμπιακή: Κατεβαίνεις από το λεωφορειάκι, όπου ο άνεμος 27 μποφόρ σου παίρνει το μαλλί και στο γυρίζει κουπ μπανάνα, ενώ ανεβαίνοντας σκάλα σκάλα βλέπεις τη φράου Μπλούχερ να σε περιμένει λες και θα σε εκδικηθεί που την έβαλες να δουλεύει για τη πτήση με το δαγκωμένο χαμόγελο της οικογενείας Μητσοτάκη. Ενίοτε γλυτώνεις το κομμωτήριο περνώντας από φισούνα, αλλά η φράου είναι πάντα εκεί.
Νέα Ολυμπιακή: Περνάς από τη φισούνα και βλέπεις στο βάθος του διαδρόμου 2 τεράστια χαμόγελα να ακτινοβολούν πριν ακόμα πλησιάσεις.


Παλιά Ολυμπιακή: Τα ντουλάπια πάνω από τις θέσεις πεισματικά θέλουν τα σύνεργα του MacGyver για να κλείσουν καλά ώστε να μη σου βρεθεί η Τομπλερόνε στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η ελαφριά λίγδα στις θέσεις και στο πετσετάκι της μαμάς στο προσκέφαλο δίνουν έναν άλλο τόνο στην πτήση.
Νέα Ολυμπιακή: Αποστειρωμένα τοιχώματα, πεντακάθαρα καθίσματα, τσέπη του μπροστινού καθίσματος μη ξηλωμένη, ράφια που χωράνε τα πράγματά σου και κλείνουν όπως πρέπει.

Παλιά Ολυμπιακή: Γεύμα που συγκρίνεται με τα friskies του Ρεξ, φουλ υδρογονάνθρακας, ένα ποτό κ άμα θες, κανάτα καφέ και τσαγιού εμφανώς πυροβολημένη από τη φράου που λέγαμε πριν, μάζεμα δίσκων στην ειδική θεσούλα για τον καθένα, ουδεμία νύξη για ανακύκλωση.
Νέα Ολυμπιακή: Γεύμα με διάφορες παραλλαγές. Σουβλάκι κοτόπουλο με ενδιάμεσες πιπερίτσες, ένα σαντουιτσάκι με χωριάτικη σαλάτα δίπλα, τουλάχιστον 2 φορές γέμισμα το ποτό σου, οι κανάτες σαν κανάτες, η συσκευασία του σάντουιτς οικολογική, το μάζεμα των δίσκων πιο συμμαζεμένο.

Νέα Ολυμπιακή: Τα μεγάφωνα ακούγονται, τα Αγγλικά αεροσυνοδών και πιλότων, είναι καθαρά, το flight mode στα κινητά επιτρέπεται, η συνέπεια στους χρόνους τηρείται. οι Φράου έχουν αντικατασταθεί/επαναπροσδιοριστεί σε αεροσυνοδούς και γενικά τελειώνεις τη πτήση σου με μια ευχάριστη αίσθηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Δρόμος (2005)

Το νησί μου

Άνομοι