19 Αυγ 2010

Τελώ εν ευτυχία

Τι περίεργο καλοκαίρι. Τι γεμάτο. Ποιές πεταλούδες πράσινες, κόκκινες και κίτρινες πετάνε ακόμα γύρω απ' το ηλιοκαμμένο μου κεφάλι; Πόσο μπορεί να με αγαπάει κάποιος εκεί ψηλά; Πόσο ερωτευμένος μπορώ να είμαι; Πόσο ευλογημένος είμαι από φίλους; Ποιόν να ευχαριστήσω για όλα αυτά;

Σήμερα θα σταθώ σε ένα απ' τα δώρα που έλαβα για τα γενέθλιά μου. Το album A Mediterranean Odyssey της Loreena McKennitt σε Limited Edition.

Στις 24 Ιουνίου 2009, ο αγαπημένος μου με πήγε να παρακολουθήσω μια μοναδική, και πρώτη μου, συναυλία στην Ταορμίνα της Σικελίας, της Loreena McKennitt. Μαγικές στιγμές. Φέτος, ένα από τα δώρα γενεθλίων από μέρους του ήταν το ηχογραφημένο κατά την περιοδεία της Loreena cd.

Η αίσθηση να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα στις φωτογραφίες ενός άλμπουμ με τόσο μαγική μουσική, με τόσο υπέροχα τοπία, με τόσο σημαντικές για εμάς στιγμές, μου φέρνει μόνο δάκρυα στα μάτια. Δάκρυα ανάτασης, γεύση καραμέλας, άρωμα λουκουμιού, και αίσθηση υγρασίας.

Η σκέψη ότι φέτος πέρασα μια εβδομάδα διακοπών μαζί με τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα σ'αυτήν τη ζωή, κάνει το πηγούνι μου να πάλλεται στο ρυθμό καλοκαιρινών και μεσογειακών μελωδιών. Ακριβώς σαν τη μουσική της Loreena. Αλλά γι΄αυτό θα μιλήσω σε επόμενη ανάρτηση.